Træning er super fedt

Hej, jeg er ny indenfor trænings verdenen og jeg fik lige lov til at gæsteblogge her i denne blog. Det er lidt sjovt at skrive herpå når man ved de fleste ikke ser det.

Jeg er lige begyndt i fitness på at styrketræne. Målet er mere muskelmasse og jeg har også købt noget billigt proteinpulver sammen med en masse andre kosttilskud. Jeg har læst at BCAA, proteinpulver, koffein piller og kreatin er noget af det vigtigste du kan købe. Det er vigtigt for mig at jeg får noget for pengene, men det er jeg også sikker på at jeg har her. Jeg styrketræner 4 dage om ugen, og det har jeg gjort de sidste par uger. Det var rigtig hårdt at komme igang men syntes efter hånden at det er gået rigtig fint på det sidste.

Jeg går meget op i at restituere ordenligt, det var faktisk også derfor jeg startede på proteinpulver, kreatin og BCAA da det gør min restitution hurtigere når jeg styrketræner. Jeg har brugt utroligt meget tid på at læse da jeg startede og bruger kostplan og træningsprogram.

Jeg spiser meget sund mad, og jeg er stoppet med at spise alt junkfood og slik, og spiser kun ting som oksekød, kylling, pasta, kartofler og grovbrød. Jeg går meget op i at det er sundt mad jeg får og jeg har fuldstænding droppet alkohol.

Det var det for mig idag.

træning kost styrketræning kosttilskud proteinpulver weight gainer kreatin pulver koffein piller

Add a comment