Start på træningen

Starten på træningen

Jeg har valgt at starte med et fullbody program. Jeg træner 3 gange om ugen hvor jeg træner hele kroppen max igennem. Jeg har 2 øvelser til hver muskelgruppe og jeg forlader ikke træningscentret før jeg ikke kan mere overhoved. Jeg har virkelig givet den en skalle med at læse om træning og kost, og jeg bruger utrolgit mange timer om ugen på at blive klogere og bedre til at træne og spise rigtigt.

Nye kosttilskud giver øget motivation

Jeg er lige startet på Weight Gainer, kulhydrater og koffein piller for at få mere ud af min træning. Det er dog ikke kun kosttilskud jeg får, der kommer også rigtig mad ind, da det er utroligt vigtigt at få protein og kulhydrater fra forskellige kilder og kunne kun kosttilskud. Jeg går virkelig meget op i hvad jeg spiser og min daglige kost består mest af kylling, oksekød, rugbrød, pasta (grov selvfølgelig) og kartofler + jeg spiser utroligt mange mandler. Får cirka en håndfuld mandler til hvert måltid for at få en masse sundt fedt og jeg er også begyndt at spise en masse avocado. Jeg får meget op i ikke at drikke alkohol eller at spise slik. Når kæresten sidder foran fjernsynet med chips og slik, mens hun skyller det ned med cola, så sidder jeg med min weight gainer eller proteinpulver. På den måde hygger jeg mig mest, for så ved jeg at det er muskelmasse jeg får og ikke en masse fedt som jeg ikke kan bruge til en skid. Jeg vil ikke blive tyk så det skal være rent muskelmasse. Derfor vælger jeg også en proteinpulver med lavt fedt og kulhydrat og højt indhold af protein så jeg er sikker på at det er muskelmasse jeg opbygger og ikke bare fedtet som så mange døjer med at smide.

Mit mål for resten af 2013

Målet for 2013 er at tage 10 kg ren muskelmasse på, og at bliver stærkere i bænkpres, squat og dødløft. Jeg vil gerne op og veje langt mere senere, men der er jo ikke så lang tid tilbage af 2013, så jeg håber på at jeg bare kan tage de 10 kg på!

Mvh,

Magnus

koffein piller styrketræning kosttilskud kreatin pulver weight gainer proteinpulver kost træning

Add a comment