Bruger du proteinpulver i dagligdagen? Interview

Interview: Bruger du protein pulver i det daglige?

 

Protein pulver er blevet det store nye indenfor træning og kosttilskud, og vi vil høre om folk bruger protein pulver rundt omkring.

 

Vi har taget på en kort tur og er kommet til fitness dk i aarhus.

 

Markus 19 år: Bruger du protein pulver?  Jeg bruger protein pulver 2 gange om dagen faktisk, jeg bruger det altid når jeg står op om morgenen da jeg ikke føler dagen er startet rigtigt for mine muskler før jeg har fået mit daglige indtag af protein pulver. Og så tager jeg det også efter træning da jeg ikke har mulighed for at finde en anden protein kilde, og der er protein pulver utroligt nemt. Jeg har gjort det sådan i 2 år nu.

 

Mathilde 22 år: Bruger du protein pulver? Ja det gør jeg da, jeg bruger protein pulver efter hver eneste træning, det har jeg lært af mine kæreste som selv er bodybuilder. Ellers så havde jeg slet ikke vidst hvad protein pulver gjorde godt for. Jeg har nu gjort det i 1 års tid og kan allerede se mine mavemuskler er blevet større og mere markeret.

 

Vi forsætter med flere interviews senere, vi fik dog besked på at forlade centret.

 

Add a comment