Blog

Bruger du proteinpulver i dagligdagen? Interview

Interview: Bruger du protein pulver i det daglige?

 

Protein pulver er blevet det store nye indenfor træning og kosttilskud, og vi vil høre om folk bruger protein pulver rundt omkring.

 

Vi har taget på en kort tur og er kommet til fitness dk i aarhus.

 

Markus 19 år: Bruger du protein pulver?  Jeg bruger protein pulver 2 gange om dagen faktisk, jeg bruger det altid når jeg står op om morgenen da jeg ikke føler dagen er startet rigtigt for mine muskler før jeg har fået mit daglige indtag af protein pulver. Og så tager jeg det også efter træning da jeg ikke har mulighed for at finde en anden protein kilde, og der er protein pulver utroligt nemt. Jeg har gjort det sådan i 2 år nu.

 

Mathilde 22 år: Bruger du protein pulver? Ja det gør jeg da, jeg bruger protein pulver efter hver eneste træning, det har jeg lært af mine kæreste som selv er bodybuilder. Ellers så havde jeg slet ikke vidst hvad protein pulver gjorde godt for. Jeg har nu gjort det i 1 års tid og kan allerede se mine mavemuskler er blevet større og mere markeret.

 

Vi forsætter med flere interviews senere, vi fik dog besked på at forlade centret.

 

Viden om proteinpulver, BCAA og andre kosttilskud

Alt for mange bruger diverse kosttilskud, men meget få ved hvordan de bruger dem mest effektivt! Det er vigtigt at man ved hvordan man benytter produkter som proteinpulver, kulhydrater, maltodextrin, BCAA, kreatin og mange af de andre kosttilskud som findes på markedet nu til dags. De tager dem på samme måde som ham store brian nede i træningscentret gør, men de aner ikke om det er den måde der virker bedst.

 

Man skal lige stoppe op og tænke, hvad skal netop dette produkt kan gøre godt for. Skal det få min træning til at blive bedre, skal jeg restituere bedre og blive endnu mere klar til næste træning, eller er det styrke man søger samt fedtfri muskelmasse. Man skal lige tænke hvordan man vil bruge disse produkter før man tager dem. Her kommer en lille guide som er perfekt til alle som er nybegynder.

 

Proteinpulver: Proteinpulver kan tages på flere måder, men ofte tager man proteinpulver direkte efter træning.

 

Kreatin: Kreatin tages både inden og efter træning, tag evt kreatin pulveret i dit proteinpulver efter træning.

 

Kulhydrater: Tag kulhydrater inden og under træningen for øget energi niveau.

 

Koffein: Koffein piller tager du 30 minutter inden træning, så du opnår et energi kick til selve træningen.

 

BCAA: BCAA indtages før, under og efter træning, da dette kan optimere selve træningen før og under træningen, og øge opbygningen af muskelmasse efter træningen.

 

Test booster: Test booster bør du fordele ud over hele dagen, da det vil øge dit testosteron niveau igennem hele dagen hvilket er mest optimalt.

Træning er super fedt

Hej, jeg er ny indenfor trænings verdenen og jeg fik lige lov til at gæsteblogge her i denne blog. Det er lidt sjovt at skrive herpå når man ved de fleste ikke ser det.

Jeg er lige begyndt i fitness på at styrketræne. Målet er mere muskelmasse og jeg har også købt noget billigt proteinpulver sammen med en masse andre kosttilskud. Jeg har læst at BCAA, proteinpulver, koffein piller og kreatin er noget af det vigtigste du kan købe. Det er vigtigt for mig at jeg får noget for pengene, men det er jeg også sikker på at jeg har her. Jeg styrketræner 4 dage om ugen, og det har jeg gjort de sidste par uger. Det var rigtig hårdt at komme igang men syntes efter hånden at det er gået rigtig fint på det sidste.

Jeg går meget op i at restituere ordenligt, det var faktisk også derfor jeg startede på proteinpulver, kreatin og BCAA da det gør min restitution hurtigere når jeg styrketræner. Jeg har brugt utroligt meget tid på at læse da jeg startede og bruger kostplan og træningsprogram.

Jeg spiser meget sund mad, og jeg er stoppet med at spise alt junkfood og slik, og spiser kun ting som oksekød, kylling, pasta, kartofler og grovbrød. Jeg går meget op i at det er sundt mad jeg får og jeg har fuldstænding droppet alkohol.

Det var det for mig idag.

Start på træningen

Starten på træningen

Jeg har valgt at starte med et fullbody program. Jeg træner 3 gange om ugen hvor jeg træner hele kroppen max igennem. Jeg har 2 øvelser til hver muskelgruppe og jeg forlader ikke træningscentret før jeg ikke kan mere overhoved. Jeg har virkelig givet den en skalle med at læse om træning og kost, og jeg bruger utrolgit mange timer om ugen på at blive klogere og bedre til at træne og spise rigtigt.

Nye kosttilskud giver øget motivation

Jeg er lige startet på Weight Gainer, kulhydrater og koffein piller for at få mere ud af min træning. Det er dog ikke kun kosttilskud jeg får, der kommer også rigtig mad ind, da det er utroligt vigtigt at få protein og kulhydrater fra forskellige kilder og kunne kun kosttilskud. Jeg går virkelig meget op i hvad jeg spiser og min daglige kost består mest af kylling, oksekød, rugbrød, pasta (grov selvfølgelig) og kartofler + jeg spiser utroligt mange mandler. Får cirka en håndfuld mandler til hvert måltid for at få en masse sundt fedt og jeg er også begyndt at spise en masse avocado. Jeg får meget op i ikke at drikke alkohol eller at spise slik. Når kæresten sidder foran fjernsynet med chips og slik, mens hun skyller det ned med cola, så sidder jeg med min weight gainer eller proteinpulver. På den måde hygger jeg mig mest, for så ved jeg at det er muskelmasse jeg får og ikke en masse fedt som jeg ikke kan bruge til en skid. Jeg vil ikke blive tyk så det skal være rent muskelmasse. Derfor vælger jeg også en proteinpulver med lavt fedt og kulhydrat og højt indhold af protein så jeg er sikker på at det er muskelmasse jeg opbygger og ikke bare fedtet som så mange døjer med at smide.

Mit mål for resten af 2013

Målet for 2013 er at tage 10 kg ren muskelmasse på, og at bliver stærkere i bænkpres, squat og dødløft. Jeg vil gerne op og veje langt mere senere, men der er jo ikke så lang tid tilbage af 2013, så jeg håber på at jeg bare kan tage de 10 kg på!

Mvh,

Magnus